Menu

Onze waarden

OKDO Construct is een bouw- en renovatiepartner die over het volledige Belgische grondgebied actief is. Gedaan met kopzorgen over jouw werken: wij bieden je een volledige, professionele begeleiding van de start tot de oplevering van jouw project. We streven ernaar onze waarden trouw te blijven en zorgen er dan ook voor dat jij als klant steeds centraal staat.

De waarden die we hoog in het vaandel dragen bij het uitvoeren van werken

Voor elke nieuwbouw- of renovatiewerf hanteren we steeds de volgende waarden:

 • Innovatie
  OKDO Construct blijft steeds op de hoogte over de laatste technologieën in de bouwsector. Ons bedrijf biedt innovatieve systemen voor een performante uitvoering van jouw woning of kantoorgebouw.
 • Teamspirit
  Ons hecht team bestaat uit bekwame mensen die elkaar aanvullen en die samenwerken met één gemeenschappelijk doel: de verwezenlijking van jouw project.
 • Loyaliteit en engagement
  Wanneer ons bedrijf zich samen met een klant engageert voor een project , dan doet het dat zonder voorbehoud. We begeleiden je op elk ogenblik en zorgen ervoor dat de levertermijnen en het budget worden nageleefd.
 • Verantwoordelijkheid
  Ons bedrijf neemt haar verantwoordelijkheden ten volle en zorgt ervoor dat eventuele niet te voorspellen zaken i.v.m. de bouw worden opgelost. OKDO Construct informeert de klant in elke fase van het project en past alle veiligheidsmaatregelen toe om erover te waken dat de werken goed verlopen.
 • Klantentevredenheid
  OKDO Construct streeft naar een uitmuntende klantentevredenheid op het vlak van nieuwbouw en renovatie van gebouwen in België. We luisteren dus graag naar jouw verwachtingen en eisen om deze stuk voor stuk te kunnen invullen.
 • Kwaliteit
  Ons bedrijf hecht bijzonder veel belang aan de uitvoeringskwaliteit van de renovaties en nieuwbouwprojecten die het onderneemt. We controleren of elke fase van de werken volgens de regels van de kunst wordt uitgevoerd. Ons intern studiebureau doet het nodige om zich te verzekeren van de kwaliteit van de geleverde werken maar ook om je op de hoogte te houden over het verloop van jouw project.
 • Milieuvriendelijk
  Respect voor ons leefmilieu vormt bij ons een prioriteit, die altijd centraal staat. Indien mogelijk geven we dan ook de voorkeur aan milieuvriendelijke technieken en materialen. We passen deze laatste waarde toe in de uitvoering van onze projecten, maar ook in het interne beheer van ons bedrijf.

Wil je meer informatie of ontvang je graag een offerte? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Je wil graag bijkomende informatie over onze waarden? We beantwoorden jouw vragen met plezier! Neem via het online formulier contact met ons op!