Menu

Nieuwbouw Voor professionelen en particulieren in België

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Je wil graag het gebouw van jouw dromen laten bouwen? Dankzij OKDO Construct, de bouwaannemer die in heel België actief is, is dat perfect mogelijk! Of het een gebouw betreft met professionele doeleinden of een gezinswoning, een klassieke of eerder moderne bouw, wij passen ons aan aan jouw wensen! Wij zorgen voor de volledige opvolging van jouw werf, van de ruwbouw tot de laatste afwerkingen. Jouw tevredenheid, daar gaan wij voor!

Onze realisaties

Hier vind je enkele voorbeelden van gebouwen die door OKDO werden gerealiseerd:Verschillende soorten nieuwbouw door OKDO Construct

Heb je een precies idee voor ogen van wat je wenst? OKDO Construct biedt een brede waaier aan nieuwbouwmogelijkheden aan.

 • Traditionele woning
  Je bent eerder het klassieke type? Bakstenen muren, funderingen in gewapend beton en een pannendak, ... ons multidisciplinair team helpt je bij de bouw van jouw nieuwbouwwoning en zorgt ervoor dat de levertermijnen en het vooropgestelde budget worden nageleefd.
 • Houten woning of houtskeletbouwwoning
  Wil je graag een gezellig en warm huis dat volledig in hout wordt opgetrokken? OKDO Construct kan dit voor jou tot stand brengen! Eik, dennen- of sparrenhout, onze houtexperts staan je met raad en daad bij gedurende het volledige project.
 • Passiefhuis
  Indien je belang hecht aan energiebesparing, dan kan je bij ons terecht voor de meest geavanceerde technieken (algemene woningisolatie, installatie van een gecontroleerde mechanische ventilatie met warmterecuperatie, etc.) en de meest ervaren stielmannen zodat je aanzienlijke energiebesparingen kan verwezenlijken in jouw woning.
 • Aanbouw
  Ook voor een nieuwbouwaanbouw bij jouw woning kan je terecht bij OKDO Construct. Dit is mogelijk in baksteen, in hout of met een moderne bekleding: voor al onze concepten kunnen verschillende materialen worden gebruikt, zodat jouw aanbouw helemaal volgens wens wordt opgetrokken.

Waarom kiezen voor OKDO Construct voor jouw bouwproject?

OKDO Construct is een vaste waarde op het vlak van renovatie en nieuwbouw en biedt een gepersonaliseerde professionele service die heel wat voordelen biedt.

 • Ons bedrijf neemt jouw project van A tot Z voor haar rekening. Van de eerste plannen tot de laatste afwerkingen, we staan je stap voor stap bij in elke fase van jouw nieuwbouwproject.
 • We werken nauw samen met de architect. Om jouw werken goed te laten verlopen zijn we voorstander van een goede teamsfeer en communicatie tussen de verschillende specialisten.
 • We bezorgen je graag een gratis prijsvoorstel. Om onaangename verrassingen te vermijden, maken we er een erezaak van om alle oplevertermijnen voor de werken en het voorafbepaalde budget perfect na te leven.
 • OKDO Construct streeft ernaar uitmuntend werk te leveren en verzekert je een kwaliteitsservice. Ons bedrijf, dat over het QualityPRO-label beschikt, werkt uitsluitend samen met de beste stielmannen die op basis van hun werk en professionele attitude geselecteerd werden.

Offerte en bestek

Je wil graag meer weten of wenst een bestek te ontvangen? Vul het onlineformulier in, we bezorgen je graag een antwoord!