Menu

Energiebesparing

Vraag een prijsvoorstel

OKDO Energie is een dienst van OKDO Construct die instaat voor HVAC, zijnde verwarming-, airconditioning- en ventilatiesystemen (Heating Ventilation and Air-Conditioning) en dit overal in Vlaanderen (Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg) en in Brussel, 24u op 24 en 7 dagen op 7. Ons ervaren team van technici werkt voor bedrijven en particulieren. We verlenen onze diensten voor systemen in grote gebouwen, zoals in uitgebreide complexen, maar ook voor kleinere installaties, zoals voor de verwarming van een gezinswoning.

Installatie en onderhoud van HVAC-systemen

Diensten op het vlak van verwarmingsinstallaties, ventilatie en airconditioning

OKDO Energie, dat professioneel en efficiënt is, stelt de beste service ter beschikking om aan jouw wensen te voldoen.

Behoeftenanalyse
Bij een eerste gesprek maken we een stand van zaken op wat betreft jouw behoeften inzake verwarming, ventilatie en airconditioning. We houden daarbij rekening met alle praktische en technische gegevens om een precieze analyse van jouw situatie te krijgen, met als doel om jou de beste installatie aan te bevelen. 
Opmaak van het lastenboek en analyse van de offertes
Om zo volledig mogelijk te werk te gaan, maken we een gedetailleerd lastenboek op. Dit geeft ons de kans om een selectie te maken uit de leveranciers die aan jouw project zullen werken, maar ook om hun offertes te vergelijken.
Selectie van de beste producten
OKDO Energie is een installateur die een breed assortiment van verschillende producten aanbiedt. We houden rekening met de situatie van het gebouw, met de behoeften, de ouderdom, de indeling en tal van andere criteria. Op basis daarvan kunnen we jou het beste, te plaatsen systeem voorstellen.
Installatie van een nieuw verwarmingssysteem of de bestaande installatie herstellen
We zorgen voor de volledige installatie van het nieuwe systeem. Beschik je over een verouderd HVAC-systeem dat niet meer goed werkt of dat niet langer energie-efficiënt is? Wij zorgen voor de herstelling ervan!
Oplevering van de installatie
Na de installatie van het systeem, controleren we of deze correct werd geïnstalleerd en of het perfect voldoet aan jouw verwachtingen.
Onderhoud van de installatie
Om het systeem optimaal te laten werken, is het essentieel dat het op regelmatige tijdstippen een onderhoud krijgt. Deze controle is belangrijk voor de hygiëne in jouw leefomgeving, maar ook voor de optimalisering van het systeem. We hechten veel belang aan het naleven van de onderhoudsnormen. 
Voortdurende opvolging
We streven ernaar zo reactief mogelijk ten dienste te staan, en zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar.

Waarom beroep doen op OKDO Energie?

De dienstverlening van OKDO Construct is een vaste waarde in de sector. Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in verwarmings-, ventilatie en airconditioningssystemen (HVAC), staat je met raad en daad bij in al jouw projecten.

Eén aanspreekpunt
Je hebt één aanspreekpunt voor jouw project. Hij of zij zal het volledige dossier beheren (van de installatie van het systeem tot het dagelijks onderhoud) en alle verschillende technische interventies coördineren. Door deze manier van werken zorg je ervoor dat alles efficiënt verloopt, waardoor je dus heel wat tijd bespaart.
Dienstverlening met het QualityPRO-label
Het QualityPRO-label verzekert de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze teams en de financiële stabiliteit van ons bedrijf.
Deadlines die worden nageleefd
Vertrouwen vormt een essentieel element in de relatie die OKDO Energie met haar klanten opbouwt. Wanneer er een levertermijn werd afgesproken, dan verbindt ons bedrijf zich ertoe om deze na te leven.

Een HVAC-systeem, wat is dat?

Het HVAC-systeem (afkorting van heating, ventilation and air-conditioning) wordt in het Nederlands een verwarmings-, ventilatie- en airconditioningssysteem geheten.
Een dergelijke installatie kan geplaatst worden in een grootschalige structuur, zoals een bedrijf, maar ook in een kleiner gebouw, zoals een eensgezinswoning. Het systeem werd ontworpen met het oog op de huidige wetgeving.
Aan de hand van de installatie van een HVAC-systeem in een gebouw kunnen verschillende elementen onder controle worden gehouden.

  • De hygiëne van de installatie
  • De omgevingstemperatuur
  • De luchtvochtigheid
  • De veiligheid van het systeem

Je wenst bijkomende informatie over OKDO Energie?

Wil je graag meer informatie over de energiediensten van OKDO Construct? We staan tot jouw beschikking voor vrijblijvend advies en bezorgen je graag een offerte. Aarzel niet en neem contact op met onze teams. We antwoorden graag zo snel mogelijk op jouw vraag.

Vraag een offerte

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Steun
 

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)