Menu

Het concept Een kwaliteitsgarantie, zekerheid van een professionele dienstverlening

OKDO Construct is jouw partner bij uitstek voor de bouw en renovatie van je woning/kantoorgebouw. Wij verlenen onze diensten overal in België, ongeacht waar.
Ons bedrijf werd opgericht door gedreven aannemers die hun klanten meer wilden bieden dan een eenvoudige, uitvoerende dienstverlening. Ons bedrijf streeft ernaar jouw partner te zijn in elke fase van je project en we bieden een volledige service met een concept waar je geen nee tegen zal kunnen zeggen.  

Onze aanpak inzake renovatie en bouw

In België komt het jammer genoeg al te vaak voor dat een klant af te rekenen krijgt met een hele reeks moeilijkheden zodra de renovatie of de bouw werd opgestart.

In tegenstelling tot tal van andere vakgebieden, die heel wat toegankelijker zijn, blijkt de bouwsector zeer complex. Er is immers enige ervaring inzake materiaalkennis en op het vlak van nieuwe technologieën vereist. Jammer genoeg zijn er veel gevallen waarbij een renovatie die op het eerste zicht eenvoudig lijkt, uiteindelijk zeer ingewikkeld uit te draaien.

Vaststelling: je botst op moeilijkheden op het vlak van bouw en renovatie

Er zijn heel wat redenen die verklaren waarom de bouwsector zo complex is.

 • Een groot aantal verschillende stielmannen
  Op een werf zijn er veel verschillende stielmannen aan de slag. Hun prestaties moeten georganiseerd worden en er moet over gewaakt worden dat ze kwalitatief hoogstaand werk leveren.
 • Levertermijnen
  De levertermijnen van de werken moeten ten strengste worden nageleefd teneinde bijkomende kosten te voorkomen.
 • De logische volgorde van de prestaties
  De verschillende stielmannen komen ieder om beurt hun diensten verrichten, in overeenstemming met een precieze werfplanning.
 • Duidelijke offertes voor de werken
  De klant ontvangt vaak offertes die onvoldoende duidelijk en te weinig gedocumenteerd zijn. Dit gebrek aan professionalisme zorgt ervoor dat de bouwheer niet de mogelijkheid krijgt om zich een beeld te vormen van het eindresultaat van de werken, noch om te vergelijken met de andere offertes die hij ontvangt.

Het antwoord van OKDO: een veilige oplossing voor je renovatie- en bouwwerken

Met het oog op deze vaststelling stellen de oprichters van OKDO Construct je hun oplossing voor. Om af te rekenen met de talrijke problemen, stelt ons bedrijf een geoptimaliseerd werfbeheer voor zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken. Bij elke fase van je bouw- of renovatieproject staan we je met raad en daad bij en houden we het verloop van je project onder controle.

Dankzij de professionele houding van onze teams, kunnen we jou de kwaliteit van onze diensten verzekeren.

 • De strenge selectie van elke stielman die op de werf komt;
 • Expertise van een intern studiebureau dat controleert of het project vanuit een kwalitatief standpunt correct beantwoordt aan de vooraf bepaalde vereisten.

OKDO Construct beschikt over het QualityPRO-label.

Ons bedrijf beschikt over het QualityPRO-label Dit kwaliteitslabel staat garant voor de goede financiële gezondheid van ons bedrijf en verzekert de kwaliteit van de vakkennis van onze teams. Ons bedrijf controleert of elke medewerker die op de werf komt wel degelijk gekwalificeerd en ervaren is in zijn vakgebied. Op deze manier willen we de veiligheid en kwaliteit van onze diensten verzekeren.

Onze directie

Ontvang een offerte

We bezorgen je graag een offerte voor jouw renovatie- en verbouwingswerken. Heb je verder nog vragen? Neem via dit online formulier contact met ons op!