Menu

Aanbouw en nokverhoging

Vraag een prijsofferte

Je kampt met plaatsgebrek thuis of op kantoor? OKDO Construct, jouw renovatie- en bouwpartner in België, kan je woning of kantoorgebouw uitbreiden door een aanbouw te plaatsen of een extra verdieping op te trekken.

Waarom kiezen voor OKDO Construct voor de uitbreiding van je woning of kantoorgebouw?

Ons bedrijf werkt nauw samen met een efficiënt en professioneel team zodat je uitbreiding volgens jouw eisen en zo snel mogelijk uitgevoerd wordt, en perfect geïntegreerd wordt in het oorspronkelijke gebouw.

 • Continue begeleiding
  Van de uitwerking van de plannen tot de afwerking van de werken, voor elke fase van jouw aanbouw of ophoging kan je op ons rekenen! Ons professioneel team zorgt ervoor dat de werken optimaal worden uitgevoerd en past zich voortdurend aan aan je wensen.
 • Bedrijf met QualityPRO-label
  OKDO Construct beschikt over het QualityPRO-label dat garant staat voor een goed financieel beheer van het bedrijf en voor professionaliteit op het vlak van bouw en renovatie.
 • Financiële waarborg
  De door onze klanten gestorte voorschotten worden op een Protectacompte-rekening geplaatst tot de opstart van de werf, teneinde onaangename financiële ongemakken te voorkomen ingeval van een faillissement.

Uitbreidingsprojecten

Onder graag enkele voorbeelden van uitbreidingsprojecten

Een volledig aanbod dat zich helemaal aanpast aan jouw wensen op het vlak van een aanbouw of ophoging van je woning of kantoorgebouw

OKDO Construct wil een volledige en professionele service aanbieden voor het realiseren van je aanbouw of de ophoging van je woning of kantoorgebouw.

 • Verschillende soorten aanbouwen of ophogingen
  Of je nu een aanbouw in hout- of in metaalskeletbouw wil, ons bedrijf stelt een lastenboek samen waarbij je de keuze hebt uit een brede waaier aan materialen voor de uitvoering van je aanbouw.
 • Isolatie van de bijkomende oppervlakte
  Ons team van gekwalificeerde aannemers staat in voor de thermische en akoestische isolatie van je aanbouw. Ons bedrijf biedt verschillende soorten isolatie voor de gevel of het dak om toe te passen in de aanbouw of in de ophoging van je woning of kantoorgebouw.
 • Inrichtingswerken binnen
  Zodra de bouw van jouw aanbouw of van de ophoging afgerond werd kan je gebruik maken van onze adviezen en knowhow om het interieur van je nieuwe leefruimte in te richten. Een high-tech keuken of een gezellig salon, we helpen graag om je dromen te realiseren!
 • Renovatie van een oude aanbouw
  Je wil de bestaande aanbouw opfrissen? OKDO Construct zorgt voor de afbraak van de vorige aanbouw en trekt de nieuwe aanbouw op om beter te beantwoorden aan je wensen en beter aan te sluiten op jouw woning.

We helpen je bij het aanvragen van premies voor de uitbreiding of ophoging van jouw woning

Wist je dat een verbouwingsproject deels gefinancierd kan worden met overheidsgelden? Wij zijn op de hoogte over alle premies en subsidies! Met de steun van onze eigen studiedienst, krijg je van OKDO Construct advies over het verkrijgen van premies en overheidssteun.

Offerte en bestek voor de uitbreiding van uw gebouw

Je wil graag een prijsvoorstel ontvangen? Vul ons online formulier in en we nemen snel contact met je op!